Dalia

Dalia Octavia Pușcă  este actriță, om de televiziune, voce de trupă muzicală, de publicitate și radio. Dar mai ales un om, un copil care isi doreste sa se joace si sa faca totul din inima, indiferent de varsta.

 

OQ9A9244 jpg
TVR, Antena 1, Alpha TV, Realitatea TV și din nou TVR ar fi parcursul ultimilor 16 ani în televiziune. A lucrat atât în fața, cât și în spatele camerelor – de la divertisment la știri și înapoi la divertisment.
Între timp sau în paralel: Amos News, Festivalul Callatis, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Facultatea de Arte-Actorie, teatrul Nottara , Click FM, Grafitti și The FunKats (ultimele două, trupele în care a cântat:)
S-a hotărât să cânte de acum în diverse formule, solo sau cu bandul The White Stones, sub numele Dahlia (așa cum a vrut chiar mama ei inițial să-i fie scris numele): playlist youtube
Joaca in filme si piese de teatru independent, realizeaza emisiuni la radio si face PR pentru filme romanesti.
Câteodată compune versuri, melodii sau texte pe blogul ei: www.dalia-octavia-pusca.blogspot.ro

 

“Vă invit la joacă! Iar prima regulă din acest joc minunat ar putea fi “Ascultă-ți inima!”, căci aceasta este cheia unei existențe în armonie, pace și bucurie.

Ascultă-ți inima și fii precum un copil, pentru ca ei sunt liberi de griji sau frici inutile, spun ce simt și fac ce simt. Pe când adulții iși refuză toate aceste magice privilegii în viata de zi cu zi. Ciudat însă cum, la rândul lor, învață cel mai ușor, jucându-se. Și se simt din nou fericiți și energizați în preajma celor mici. 

Dacă tot suntem aici, în jocul vieții, haideti să fim armonioși și frumoși, sănătoși și bucuroși, ascultându-ne inima si copilul din noi!”