Anamaria

Anamaria Militaru este profesoara dedicata si pasionata de limba engleza, dar si mama plina de candoare si intelepciune a doua fetite minunate de trei ani, respectiv sapte luni.

395396_4431217703956_395562019_n

Ana aduce cu sine anii multi de exercitiu in predarea limbii engleze(de la gradinita, la liceu), de punere in scena a unor spectacole si piese de teatru cu elevii ei, dar si pasiunea pentru teatru, scenaristica si regie impartasita de-a lungul timpului cu membri ai familiei sale si prieteni dragi din lumea artistica.

Are asadar o experienta de ani buni in educatia si intelegerea copiilor atat la scoala, cat si in propria familie. Si, da, stie printre altele ce inseamna nopti nedormite, stres, neputinta de a pleca de langa cel mic si, in acelasi timp, dorinta de a se relaxa cateva clipe. Stie in egala masura si ce stare minunta este iubirea pentru copilul tau si cat de importanta este pentru un parinte educarea lui, dezvoltarea si buna lui crestere.

Ana a inteles ce inocenta si bucurie de viata au copiii in general si ce seninatate si buna dispozitie aduc celor din jur. Ea face intotdeauna in asa fel incat starea aceasta de bine sa fie mentinuta si transmisa si celorlalti, de la mic la mare.