Detalii JoakaJoc

Dalia Octavia Pusca si buna sa prietena Anamaria Adina Militaru(profesoara de engleza si fosta ei colega de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine) au decis sa inceapa impreuna predarea cursurilor de actorie pentru copii “JoakaJoc”.

Intre timp au realizat ca si oamenii mari mai simt nevoia sa se joace si sa joace, sa se dezvolte, sa se exprime, sa relationeze.


Dalia Pușcă – Dahlia vine cu experienta sa din muzica, actorie, televiziune, radio si prezentare pe scene de tot felul, cat si cu cea din Facultatea de Actorie. Iar Ana aduce anii multi de experienta in predarea limbii engleze(de la gradinita, la liceu), de punere in scena a unor spectacole si piese de teatru cu elevii ei, de pasiune pentru teatru, scenaristica si regie, impartasite ani buni cu membri ai familiei sau de crestere a propriilor copii de cativa anisori, respectiv cateva luni.

Pentru cei care vin prima data, ora de curs va fi una de evaluare si demonstrativa. In functie de varsta se vor alcatui grupe diferite. Varstele copiilor sunt 3-6 ani si 6-9 ani.

Pentru detalii, puteti sa ne scrieti pe contact@joakajoc.ro sau pe pagina noastra de facebook, www.facebook.com/JoakaJoc, sa sunati la 0726 693 999 sau sa veniti direct la Palestragym, pe str. Magura Vulturului, nr. 85, colt cu str. Elev Stefanescu-Stefan.
Accesul catre sala este posibil, pe langa alte mijloace de transport, si cu metroul – statia Iancului (str. Avrig, apoi dreapta pe str. elev Stefanescu-Stefan).